Tips! Ögonfransserum

I samarbete med

ögonfransserum

Ögonfransserum och Ögonbrynsserum från WHITEONE.COM

Äntligen så har jag skaffat mig bästa ögonfransserum samt ögonbrynsserum som jag ska använda nu i några veckor :) Mina fransar är väldigt korta från när jag hade ögonfransförlängning i några år… Så det är dags att jag ger mina fransar lite näring och jag hoppas dom blir långa och fina! Jag har alltid drömt om långa fransar då det gör så mycket för utseendet. Så man slipper massa lösögonfransar hela tiden och bara kan rocka mascara :) Mina ögonbryn har alltid varit väldigt ”håriga” och mörka, men det är mycket mellanrum så jag måste ju måla dom oftast, så nu kanske dom växer till sig ännu mer! Man ska tydligen se resultat efter bara 2 veckor och såhär står det på deras hemsida ”White One® – iLash & iBrow XL KIT, är 100% naturliga ögonfransserum och ögonbrynsserum, självklart testade och godkända av Läkemedelsverket, som förlänger hårens växtcykel samt stimuerar hårsäckarna, vilket ger dig starkare, tjockare, längre ögonfransar och tjockare och tätare ögonbryn.”

Och enligt omdömen på deras hemsida samt när jag har googlat på detta så har jag läst endast positiv respons. Däremot kan det vara ganska svårt att komma ihåg att ta varje dag men man kan ju ställa in alarm på sin mobil eller påminnelse. Hur som helst så har Whiteone även ett väldigt bra pris om man vill köpa ögonfransserum och ögonbrynsserum, antingen om man vill köpa det ena bara eller paket med båda!

Tack Whiteone.com som jag tycker ni borde kika in nu. Alla mina kompisar använder sig av ögonfransserum och jag tycker fler borde göra det, det är väldigt bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv