Makeriet Örebro

makeriet

makeriet

Mamma♥

makeriet

Min förrätt: Västerbottenpaj

makeriet

Varmrätt: Biff med rödvinsås, pommes och bearnaisesås

I onsdags så åt jag och mamma middag på Makeriet i Örebro. Först tog vi ett glas vin vid deras vinbar (som ni ser på första bilden) och snackade ikapp, jag hade nyligen varit på en arbetsintervju faktiskt! Sen blev vi förflyttade till vårt bord, kan säga att servicen var super bra! Vår meny som vi tog var ”Guldkant på vardagen” vilket innebär en tvårättersmiddag inklusive bubbel för 295:-/pers. Så jag kan verkligen rekommendera att testa det om man vill lyxa till det lite en vardagskväll. Maten var så sjukt god och det tyckte mamma också, vi hade det väldigt trevligt!

Jag har varit på Makeriet förut men endast på en utekväll med kompisar, det är ett trevligt ställe att sätta sig ner på och dricka drinkar. Men nu när jag även testat deras mat kommer jag absolut gå dit fler gånger i framtiden!

Tack Makeriet!

1 kommentar

  1. september 29, 2017 / 12:09

    Maten såg så jävla god ut! Besöker jag Örebro någon dag så måste jag dit :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv