Mina ”populäraste” bilder

Jag kollade lite på weheartit idag och tänkte att jag kunde kolla upp många gånger mina ”största” bilder har delats där. Så jag gjorde ett collage, ganska många ändå! Och detta är då endast på Weheartit.com och även endast dom jag kan ”spåra”. Jag ser mina bilder här och var och får fortfarande meddelanden varannan dag där folk hittar mina bilder på olika sidor. Jag vet att wish.com har typ hundra av mina bilder haha, fyfan jag kan bli så irriterad. Men det tragiska är att det finns inte så mycket mer att göra.

När jag ser dessa bilder på weheartit blir jag bara glad, sen får vi inte glömma att jag hamnade i ett inspoinlägg på Fanny Lyckmans blogg en gång, det var ju lite goals med tanke på att hon är en av mina största stilikoner ♥

5 Kommentarer

 1. september 30, 2017 / 10:39

  Du tar fantastiska bilder. Det är inte så konstigt att folk delar dem då!!

 2. september 30, 2017 / 20:53

  Älskar din nya header <3 Och grattis till alla delningarna :D

 3. Stalker
  oktober 1, 2017 / 16:26

  Love them!!!

 4. k
  oktober 2, 2017 / 09:09

  Hej kan du göra en inlägg med där var du köper dina kläder ? och butiker du gillar osv.
  och älskar dina vlogg var mer aktiv i yourube också

 5. oktober 2, 2017 / 19:09

  Tråkigt att Wish använder dina bilder :( Finns ju regler om sånt, tror tyvärr bara de gäller om det är ett svenskt företag som använt ens bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv