Teddypost

För någon vecka sen så beställde jag hem julstrumpor från teddypost.se. Min mamma älskar julen och har alltid sagt i flera år att hon vill ha julstrumpor bland hennes julpynt. Det är väldigt amerikanskt men ändå en mysig grej. Speciellt extra kul att ge bort det i julklapp till någon man tycker om och fylla den med lite gott och blandat. Eller om man har dom hemma i familjen och så kan man ha sin julkalender i den genom att lägga någon liten julklapp varje kväll så kan barnen, partner eller familj varje morgon kika i den. Det låter väl som en otrolig rolig grej och mysigt exempel på julkalender?

Här är dom jag valde ut och det roliga med teddypost.se är att du kan göra det mer personligt med att skriva ett namn! Jag valde mamma och pappa, sen leo är vår familjehund. Hur fina är dom här julstrumporna? Mamma blev överlycklig och är som sagt redan taggad inför jul =) Jag skulle vilja göra en till julstrumpa till Nike och ha här hemma, och ge honom lite godis eller ben eller kanske en leksak i den. Vad skulle ni lägga i er julstrumpa?

Bilder från teddypost’s hemsida.

Här ser ni lite exempel på hur dom ser ut, dom är ganska stora så det går att fylla dom med mycket! Kanske en vinflaska till kompisen? ;) Dom har iallafall massa olika färger och tryck att välja mellan! Sen väljer du själv vad det ska stå på dom.

 

Förutom julstrumpor så har teddypost mängder av produkter för både henne / honom. Jag älskar att ge julklappar som blir mer personliga. Ett förkläde är också en perfekt present att ge bort till pappa på farsdag. Badrockar, handdukar, ryggsäck, gosedjur m.m. kan ni hitta hos teddypost. Har man barn så kan jag tipsa om den här badrocken som ser så mysig ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv