Flytt & Städfix

I samarbete med flytt&städfix

Då var det flytt… igen! Vi flyttade ju till en tillfällig lägenhet i januari, som vi bodde i 3 månader tills bostaden skulle säljas så vi var tvungna att flytta ännu en gång. Vilket vi inte alls var så taggade på när man nyligen flyttat. Så vi bestämde oss av att ta hjälp av en städfirma och det blev Flytt & Städfix i mälardalen.

Dom kom hem till oss tidigt på morgonen, började lasta grejer direkt och oj vad det gick fort! Det var så skönt att få hjälp med flytten och även att slippa hyra släp som inte ens rymmer 1/4 av alla saker.. Flyttfirman hade en stor lastbil som rymde nästan hela vår lägenhet! Hur sjukt? Men skönt att slippa massa vändor fram och tillbaka.

Dom plastade även in möblerna, speglar, tavlor osv. Och lindade in tv och dataskärmar i filtar för att skydda alla våra saker så mycket som möjligt. Så det kändes väldigt tryggt och professionellt att dom även var rädda om våra saker. Medan dom flyttade alla våra saker så satt jag och Fabian på stan och åt lunch i solen. Det kändes nästan lite fel på något sätt haha men skönt. Jag kan verkligen rekommendera denna flyttfirma för er som ska flytta snart och känner att man har så mycket annat runt omkring, jobb, barn eller man kanske inte bara har orken. Eller vissa kanske inte ens har körkort och tillgång till bil så då är det perfekt att kunna hyra in en flyttfirma.

Direkt efter dom flyttat alla våra saker så flytt-städade dom även lägenheten så allting var liksom klart på ett dygn! Så vi slapp även det, så himla skönt!

Ni kan få kostnadsfri offert på deras hemsida och även kontakta dom vid frågor eller funderingar. Jag rekommenderar denna flyttfirma starkt! Tips =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv