hello bombshell

I samarbete med hellobombshell.se

Som ni vet så älskar jag löshår! Eller helst, hade jag såklart velat ha långt och naturligt tjockt hår. Men tyvärr så har jag väldigt tunt skandinaviskt så det blir så svårt att få till olika hårfrisyrer som man vill. Jag känner mig också mer trygg och bekväm i tjockt och långt hår. Jag testade att vara utan löshår i 4-5 månader (hehe) och det gick sådär. Mitt hår växte men det det var fortfarande extremt tunt, så jag beställde tejp löshår från hellobombshell.se. Jag har hört väldigt positivt om deras extensions och googlade mycket efter recensioner m.m.

Jag vale deras luxury tejp extensions i färgerna espresso martini & city girl. Det blev så fint, för det blev lite som att jag har slingor i håret fast jag inte har det i mitt riktiga hår. Det smällde in sjukt bra och känns fräscht med lite slingor till vår/sommaren. Dessutom är kvalitén på håret otroligt bra! Och jag älskar att jag kan locka håret 1 gång sen håller det i flera dagar.

Min kompis hjälpte mig att sätta i håret hemma, det tog på riktigt bara ca 40 minuter (!). Det var superenkelt när man väl fick in tekniken och det finns en bra tutorial på deras hemsida hur man sätter i tejplöshår. Dom har även utbud på andra typer av extensions, till exempel clip on, keratin eller ponytail m.m. Jag skulle rekomendera clip on för den som bara vill få extra fyllighet vid tillfällen, som midsommar, fest osv. Jag har haft tejp löshår i flera år nu och tycker det är det bästa alternativet för mig och skonsammaste. Det känns knappt att man har löshår i och det håller väldigt bra. Det är enkelt att sätta i och även att ta bort sen.

Med rabattkoden emi10 så får ni 10% rabatt på ert köp! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv