Pool 2023?

Jag och Fabian håller på och letar hus! Vi har letat aktivt nu i ca 3 månader och tyvärr inte hittat något som känns rätt ännu. Men vi siktar på att hitta något dom närmsta månaderna, vi vill bara flytta till hus nuu! Vi längtar så att få fixa det som vi vill ha det och det vi längtar till mest är såklart att bygga pool! Det är lite roligt att vi redan planerar pool men har inte ens köpt något hus än haha. Har ni pool hemma? Och tycker ni att det är mycket jobb med att ha pool? Jag antar väl att det känns värt det! Det ska bli så kul att kunna ha egna poolpartys eller bara ta ett morgondopp det första man gör en varm sommarmorgon! Jag längtar tills man ligger där i en badmadrass och en drink i handen haha.

Här är en bild från deras hemsida, det här är ju goals! Jag älskar trappen ner och att poolen är inramad i stengolvet. Nu känns sommaren så långt bort när man tittar ut och bara ser snö haha. Men man kan ju längta! Vi får se hur stor pool vi kommer bygga men det är iallafall något liknande som denna bild. Sen har jag och fabian delade meningar om poolen ska vara uppvärmd eller inte. Han vill ha KALLT och jag är en riktig badkruka som behöver ha varmt i poolen haha. Men det känns bäst med en uppvärmd för då kan man utnyttja poolen även på lite kallare sommardagar?

Poolgiganten är en pool leverantör som vi har funderat på att ta kontakt med så fort vi köpt hus. Såhär står det om Poolgiganten på deras sida:

”Poolgiganten har valt Thermopoolen NXT®, marknadens bästa poolstomme. Med över 30 års samlad erfarenhet av pooler och poolstommar så vi vet vad vi pratar om. Beroende på hur din tomt ser ut kan en viss pooltyp passa bättre än en annan. Läs mer om våra pooler nedan så förstår du vad vi menar. Eller kontakta oss så hittar vi tillsammans bästa lösningen för just ert badparadis.”

Just nu såg jag att dom har en kampanj där man får 20% rabatt på deras grundpaket! Hur bra är inte det? Så om ni funderar på att bygga pool under nästa år skulle jag säga att det är bäst att passa på. Vill ni bli inspirerande så kan jag varmt rekommendera att gå in på deras hemsida eller instagram (@poolgiganten_ab) och kika på alla fina poolbilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv