Tips på tjejfilmer 2017

Jag är sjuk (som vanligt) och har känt att det varit på gång sen lördags kväll typ. Ni vet när man är sådär klen i kroppen, extra känslig och febrig liksom. Så idag ska jag stanna i sängen hela dagen, dock så måste jag jobba lite men jag gör det nog efter lunch när jag förmodligen har lite mer energi.

Jag älskar tjejfilmer och ser gärna på en eller två när jag är nere/sjuk. Man får sån energi haha och blir glad. Det finns ett gammal inlägg på min blogg med tips på tjejfilmer men jag tänkte uppdatera listan lite.

Tips på tjejfilmer:

 Klicka HÄR för att se mer av inlägget och fler tips på tjejfilmer.

 

1 kommentar

  1. september 26, 2017 / 16:35

    Måste se om typ alla haha xD Speciellt Dirty Dancing! Bästa filmen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv