Kristaller

Inlägget är i samarbete med kristallakademin

Ni kan inte ha missat all hype kring kristaller. Typ alla jag känner har kristaller hemma och jag ser det överallt på sociala medier. Jag tror jag är den enda som typ inte har kristaller hemma? Jag måste införskaffa mig, för jag är ju en utav dom som tror på det! Jag tror på t.ex. att det finns kristaller för att rensa dålig energi m.m.

Här är ett exempel på kristaller från kristallakademin

Egenskaper hos Andekvarts
♡ Kan ge andligt stöd och kreativitet
♡ Sägs koppla till ditt högre jag som kan ge tillgång till själens visdom
♡ Lär ansluta till en gruppmedvetenhet
♡ Kan hjälpa blyga att bli mer öppna och avslappnade i andras sällskap
♡ Sägs ha helande ljusenergi från varje liten kristall i dess sammansättning

Det låter ju helt fantastiskt? Och det finns ju massvis på deras hemsida om ni känner att ni behöver kristaller. Du kan även prenumerera och få en ny box med kristaller hemskickat varje månad. Då får du även med rökelser, ritualljus, böcker m.m. Åh jag tycker allt sånt här är så spännande? Har ni kristaller hemma eller vill ni också testa på? Eller kanske ge bort i present? Beställ prenumerationsbox hos kristallakademin idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv