VillaTakspecialisten

Inlägget är i samarbete med VillaTakspecialisten

När man har ett hus eller ska köpa hus så är det otroligt mycket att tänka på. Vi funderar på att köpa ett äldre hus och totalrenovera, det är såklart ett jäkla projekt men samtidigt väldigt kul? Tänk liksom att välja allting helt själv och göra det till sitt helt egna och efter sin egna smak. Det första jag tänker mig att jag kommer göra på ett äldre hus (om det har en annan färg) är att måla det vitt och byta taket till svart. Den kombon ser så lyxig ut tycker jag, vad tycker ni?

Det här inlägget handlar om takläggning och jag älskar att titta på före/efter bilder på folk som bytt tak. Det blir sån skillnad på hela huset, det blir ju nästan som ett helt nytt hus?! Om ni skulle byta taket på ert hus, skulle ni då byta färg? Eller bara förnya det för en ”uppfräschning” ?

Här är två stycken bilder från villatakspecialisten’s hemsida. Ser ni hur fräscht det ser ut med ett nytt tak? Snacka om att det höjer värdet på huset också! 

Du kan boka gratis översyn via villatakspecialisten och få en kostnadsfri offert. Då ser dom om taket behöver läggas om eller bara renoveras och kan ge ett kostnadsförslag.

Såhär står det på deras hemsida: ”Hela företaget har vunnit olika utmärkelser under senare tid: Årets Takläggare “King of Roofs” 2016 och Årets Hantverkare 2016 som presenterades på Hamburger Börs. Villatakspecialisten har även hjälpt privatpersoner som har råkat illa ut av oseriösa företagare i Sofias Änglar och Fuskbyggarna i TV 4.”

Dom ha alltså vunnit flera utmärkelser och hjälpt till i Sofias Änglar, så det är ett väldigt bra och proffsigt företag. Om ni någon gång funderar på takläggning så hör av er till villatakspecialisten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv