Ekostädarna

Inlägget är i samarbete med ekostädarna

(Innehåller rabattkod!!)

Idag är det fredag hörrni och äntligen helg! Vi kom hem till ett helt städat hem idag och det känns fantastiskt skönt. Nu kan vi bara slappa framför tvn i ett rent och fräscht hem. Hur nice? Ekostädarna var här i ca 3 timmar och städade hela lägenheten, medans så var jag iväg och fotade lite outfits. Fabian var iväg med sin bil osv. så det gick jättefort och sen var lägenheten städad.

Men här kommer egentligen den största anledningen till varför vi valde städhjälp. Fabians astma har blivit värre och dels pga. Nike (han är allergisk mot hundar…). Så vi kollade lite alternativ och det var att skaffa en luftrenare samt stänga av in till sovrummet. Men innan vi sätter igång luftrenaren så ville vi städa riktigt ordentligt innan. Och det fick vi hjälp av bästa ekostädarna från Örebro.

Det var så smidigt och jag förstår varför många väljer städhjälp, det är ju så lyxigt! Och då kan jag speciellt tänka mig dom som har barn osv. att tiden inte räcker till.

Ekostädarna är ett nystartat företag och tar emot kunder från; Askersund, Åsbro, Hallsberg, Kumla, Örebro, Vintrosa, Karlskoga med omnejd.
Såhär står det på deras hemsida:

”Sedan vi öppnade vår verksamhet har vi haft inställningen att leverera tjänster av högsta kvalitet, med särskilt fokus på att jobba miljösmart, allt medan vi upprätthåller tydlig och klar kommunikation med våra kunder. Vårt uppdrag på Ekostädarna är enkelt: att tillhandahålla högkvalitativa tjänster inom städning anpassat efter dig. Vårt team tillgodoser varje projekts specifika behov för att säkerställa ett utmärkt resultat. ”

Jag kan starkt rekommendera ekostädarna om du kommer ifrån Örebro området!
Och här kommer även en rabattkod som ger er 20% rabatt vid första tillfälle: emiliangergard20
Ni anger rabattkoden när ni begär en offert på deras hemsida <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv