Debambu Suites

(samarbete)

När vi var i Marbella så tog vi 2 dagar inne i Malaga city också. Som ni vet så ÄLSKAR jag Malaga och det är en utav mina favoritstäder! Dom har allt, mysiga gränder och barer, mycket shopping, bra mat och strand.

När vi var där så bodde vi på Debambu Suites som låg mitt i Malaga centrum, bara man gick ut ur porten så var man redan i stand bland all shopping och alla restauranger. Dessutom låg den här fina kyrkan precis vid Debambu Suites.

Our suite

Kolla vad fin vår lägenhet var!! Den hade kök, ett vardagsrum, ett badrum och 2 jättefina sovrum. Jag kan verkligen rekommendera Debambu suites om ni ska till Malaga och vill bo centralt och fräsht. Det var dessutom jättebra priser, vill ni kika på deras priser på booking så kan ni göra det HÄR

The lobby

Receptionen låg precis bredvid porten till lägenheterna. Det var helt nyrenoverat och jättefint, så man fick ett bra intryck när man skulle checka in. Personalen var också jättetrevliga och hjälpsamma.

Den här fina kyrkan såg man precis runt hörnet av lägenheten, hur fin? Det var också ett bröllop då när vi var där så det var jättefint att se.

Debambu suites får 5 stjärnor av 5!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv