poolvärmare

Inlägget är i samarbete med poolgiganten.se

Mina föräldrar byggde pool för några år sedan och det är bland det bästa valet dom/vi har gjort. Det blir automatiskt 100 gånger bättre en varm sommardag att kunna ligga vid poolen och sola, bada eller bara hänga. Den är precis lagom stor och så är det en trapp ner som man också kan sitta på (min favoritplats såklart). Jag är dock egentligen en riktig badkruka, det måste vara ca 30 grader för att jag ska kunna bada haha. Och vi har faktiskt en uppvärmd pool så i våran kan jag bada i hur mycket som helst.

Jag tycker även att det är så mer värt att ha en poolvärmepump i Sverige pga att vädret skiftar så mycket. Då kan man ändå bada fast vädret är svalare, eller kanske bada på natten. Och att bada på natten är också bland det bästa som finns. Om ni har funderat på något alternativ till för att värma upp poolen så kan ni gå in och kika på poolgigantens utbud. Ni kan hitta olika värmepumpar för olika prisklasser och de kvalitéer ni är ute efter. Utöver värmepumpar och har poolgiganten andra tillbehör till er pool hemma.

Dom har flera snygga alternativ på pooltak som gör poolen 100x snyggare! Jag älskar dessa stilar på pooltak som ni kommer se nedan. Vilken gillar ni bäst av de 2 jag visat? Vill man ha billigare alternativ på pooltak så finns det också poolöverdrag. Vi har poolöverdrag exklusiv hemma och den är också värmebesparande.

Jag tror också nu när det är så svårt att resa pga corona att det är värt att investera i en pool, fixa lite palmer runtomkring och sen en mojito i handen, så kan man låtsas att man är utomlands haha! Nej men det är helt klart värt att skaffa pool i dessa tider.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv