Äktenskapsförord

Inlägget är i samarbete med enklaavtal.se

Kommer ni att skriva äktenskapsförord med er partner eller har ni gjort det? Det här är nog väldigt olika för många. Många anser att man t.ex. ska dela allt 50/50 när man gifter sig och det är såklart att man automatiskt delar på mycket saker då. Men jag kan känna ändå att det är en slags trygghet för båda parter, för man vet ju aldrig vad som händer. Det är ju inte heller ett roligt samtalsämne att ha med sin snart så kallad fru eller man. När man egentligen snart ska gifta sig och så ska man sitta och diskutera ”tänk om vi skiljer oss”, så nej det kanske inte är så jätteaktuellt för många. Däremot är det bara smart och tryggt att göra det, jag menar inte att man ska sitta i flera timmar och diskutera vad som är mitt eller vad som är ditt. Utan att man ska komma överens tillsammans om att skriva ett äktenskapsförord.

Bild lånad från pinterest

Det är inte ett lätt ämne för många men man har ju sett och hört ”skräck-”historier där man inte har skrivit äktenskapsförord och den andra förlorar allt till kanske någon som varit otrogen. Kul liksom, då tycker jag att det är lika bra att ha ett typ av skydd. Hos enklaavtal.se så kan ni skriva alla olika typer av avtal, ni kan skriva samboavtal, testamente, köpeavtal, äktenskapsförord m.m. Deras vision är att göra det superenkelt för alla att skriva trygga och korrekta avtal i livets alla skeden. Och det tycker jag är så bra att det finns, speciellt för dom som inte har så stor koll på vad som gäller.

På dessa avtal kan ni enkelt få ett skräddarsytt avtal anpassat för er på direkten. Det är fast pris så det är inga extra kostnader som tillkommer. Dessutom har dom jurister som ni kan antingen chatta med eller mejla med, dom besvarar dom frågor eller funderingar ni har. Alla deras jurister har juristexamen så det är tryggt att skapa ett avtal hos dom.

Hos enklaavtal.se hittar ni all information för de olika avtalen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv