New wallpaint?

Inlägget är i samarbete med K3 Måleri

Jag älskar färgade väggar och kan typ inte tänka mig att ha vita väggar i mitt framtida hus! Jag vill ha färger, kalkfärg, betongliknande färger, även färgglatt typ som grön, blå osv. Jag typ längtar tills man har barn och kan inreda deras rum haha.

Ni har ju knappt sett hur det ser ut hemma hos oss? Vi har ju haft ett sånt renoveringsprojekt nu så länge, det är fortfarande inte helt klart! Vi har precis nästan blivit klara med den inbyggda bokhyllan längs vardagsrumsväggen. Det är lite små detaljer kvar och vi ska även slipa ner vardagsrumsgolvet. Men jag kanske kan bjuda på lite bilder inom kort ändå? Vill ni se?

Jag är helt BESATT av sån här ”betongfärg”, det är så snyggt. Dock så har vi så högt i tak så det skulle ta hundra år för oss att måla allting själva. Då kan det vara bra att hyra in t.ex. ett måleri som hjälper dig så du får tid över till annat. Det tar ju sån tid att måla och det är inte det lättaste heller. Det är så mycket kanter, taklister, dörrar, m.m. sen dessutom så gäller det att ha rätt teknik när man ska måla sån här ”kalk färg”. K3 Måleri finner ni i stockholmsområdet om ni söker någon som kan hjälpa er hemma att måla om. Hur spännande att typ be ett måleri måla om alla rum och sen kommer man hem och ba BAM, ett helt nytt hem! Det gör ju så mycket att bara ändra färg på väggarna och jag tror det är fler och fler som vågar göra det nu än för några år sedan. Det börjar bli mer trendigt att ha färg på väggarna än bara vita, tomma väggar och jag älskar det.

1 kommentar

  1. Johanna
    januari 11, 2022 / 23:42

    Hej!

    Vilken väggfärg har ni använt till den beiga väggen? Superfin verkligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv