Payup

Inlägget är i samarbete med payup.se

Hörrni, sommaren är runt hörnet! Har ni fått några vårkänslor ännu? Jag känner mig så mycket gladare och piggare redan nu när man haft sol några dagar. Däremot är det ju fortfarande lite det här svängiga april vädret, då det snöade häromdagen haha. Men våren är ju iaf nära nu. Hoppas ni alla har haft en fin påskhelg, jag har bara tagit det lugnt med familjen dessa dagar. Det är behövligt då det varit kaos med renoveringen hemma i lägenheten :) Det börjar dock äntligen bli klart nu och jag längtar tills ni kan få se resultatet.

På tal om sommaren så känns det ju lite sisådär med corona, liksom vad ska man hitta på? Jag tänker att man får köra resor inom Sverige, bo på spahotell, campa, upptäcka västkusten, kanske göra dom där projekten man aldrig tagit tag i tidigare?

Payup hjälper en med att fatta rätt pengabeslut, här kan du t.ex. hitta kreditkort som passar dig. Om du t.ex. behöver ett bensinkort eller kanske ett matkort med din partner så hittar du det bästa alternativet hos dig. Du kan enkelt jämföra mellan massa olika banker, lån, kreditkort, el och till och med försäkringar.

2 Kommentarer

  1. april 13, 2021 / 13:45

    tycker man aldrig kan lita å vädret men visst blir det bättre :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv