Nyhetsbrev

Inlägget är i samarbete med paloma.se

Som egenföretagare så behöver man som ni säkert vet olika typer av verktyg för att marknadsföra sig själv eller sitt företag. Ett utav dessa är nyhetsbrev, ni vet säkert vad jag pratar om. Många tycker dessa är säkert jobbiga att få i mejlen men det är en sjuk viktig del för oss företagare. Det är en utav de mest enklaste, populäraste verktygen att sprida information om företaget. Du kan skicka ut erbjudanden, uppdateringar, allmän information om företaget, kuponger, rea m.m. allt möjligt. Det är viktigt att skicka ut nyhetsbrev till sina kunder då och då, bara för att få dom tillbaka/hålla sig aktiva till hemsidan/verksamheten.

Hos Paloma kan du enkelt skapa dina nyhetsbrev med hjälp av deras verktyg. Dom har bland annat postnord och tele2 som kunder. Dom har en väldigt simpel prisplan beroende på hur många mejlutskick du som företagare skickar ut varje månad. Som ni säkert läst här på bloggen så använder jag mig själv väldigt mycket av nyhetsbrev till min lightroompresets företag. Här skickar jag ut erbjudanden till mina kunder då och då. Använder ni nyhetsbrev idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv