Vuxenkul.se

Inlägget är i samarbete med vuxenkul.se

Nu är alla hjärtansdag över och förbi passerad. Jag tror jag aldrig sett såhär mycket inlägg kring alla hjärtansdag innan, eller har ni det? Jag tycker det nästan blir mer och mer förstorat för varje år. Det kändes som att alla sociala medier var bombat med gullegull inlägg, stories och videos. Nog om alla hjärtansdag men det har varit mycket fokus på sex senaste tiden på sociala medier. Och jag tror det är pga folk blir mer och mer öppna till att prata om sex och testa nya saker.

Vuxenkul.se har mängder av sexleksaker för både par och singlar.

Jag tycker det är så roligt att detta är ett ämne som inte alls är lika tabubelagt längre och att fler och fler vågar testa nya leksaker. Detta kryddar ju säkert till många förhållanden just nu då det är så mycket enklare att klicka hem en ny och spännande sexleksak. Så om det är lite torrt och tråkigt i sexlivet så tycker jag ni ska kika in vuxenkul.se utbud av sexleksaker. Dom har kategoriserat allting och en kategori som jag tycker är värt att kika extra på är ”Glidmedel och bättre sex”. Något som alla borde ha hemma är massageolja för det är så vanligt och behöver inte anses som så ”porrigt” alltid. Utan ge varande en massage i 10 minuter någon gång i veckan, något att ha och börja med så att säga.

En grej till er singel tjejer är ju såklart Satisfyer Pro 2 Next Generation. Jag vet att den är överallt, men det är ju också för att den är så bra! Eller iallafall vad jag har hört, typ alla mina tjejkompisar har denna hemma! Vuxenkul har även 52% rabatt på den just nu, så istället för att betala 499kr så betalar ni endast 242 kronor, hur bra?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv