Padel

Inlägget är i samarbete med pdlcenter.se

Jag kan nog gissa att typ 90% av hela Sveriges befolkning har testat padel, lagt upp om padel eller tjatar om padel. Och nu kommer jag och ska tjata lite till hehe. Men jag har faktiskt aldrig testat det, däremot så måste jag nog göra det snart. Eftersom att alla pratar så himla mycket om det så måste jag ju ge det ett försök, eller hur? Jag kan nog slå vad om att alla ni som läser detta inlägg också spelat padel nån gång i sitt liv.

Så här kommer ett tips till er som ska testa att spela padel eller som älskar det helt enkelt. Nästa gång ni är i en annan stad men ni inte riktigt vet vart närmaste padelcenter är så kan ni använda er utav pdlcenter.se. T.ex. om ni ska spela padel i Stockholm så kan ni hitta närmaste hall snabbt och smidigt på deras hemsida.

Jag har lust att köpa söta ”tennis” outfits och köra ett padel-pass med mina tjejkompisar, det sägs att det är otroligt bra träning. Jag är ju dock ingen sportmänniska men jag ser ju så många ”icke-sportmänniskor” köra detta, jag känner mig utanför haha. Let’s try it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv