New goal

Contains adlinks

Träningsband / Gainer / Omega-3 / Mandelsmör

Nu är det dags att ta tag i träning och kost. Jag har ju rasat så mycket i vikt senaste halvåret, ca 10 kg och då var jag redan underviktig för ett halvår sedan. Jag tänker däremot inte lägga ner så mycket energi på vad jag väger utan det viktigaste nu är att bygga upp mina muskler igen från grunden. Äta rätt, mycket protein, vitaminer och bli starkare. Det känns nästan som att jag börjar om igen där jag var för några år sedan. Kommer ni ihåg min resa som jag delade med mig av på bloggen då? Jag satsade stenhårt på träning under 1-2 års tid och byggde upp min kropp.

Men jag tänkte dela med mig av min resa nu igen, det kommer bli kul. Jag tänker inte se det som något jobbigt utan mer att det ska bli roligt. Och det är ju roligare om ni även kan vara med mig och om jag kan hjälpa någon annan som har samma mål.

Första steget mot rätt riktning är kosten. Jag ska börja äta mer protein, dricka gainer varje dag osv. Och jag kommer byta ut t.ex. jordnötssmör till mandelsmör (jag tål inte jordnötter).

Nu kör vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv