Pure Habit

I samarbete med purehabit.se

Nu ska vi snacka lite om hudvårdsprodukter, och inte vanliga produkter utan ekologiska hudvårdsprodukter. Pure Habit har ni sett på min blogg tidigare i min julkalender. Då tävlade jag ut en cleansing mousse och en ansiktskräm och ni var väldigt många som tyckte om den tävlingen!

Så nu fortsätter jag mitt samarbete med Pure Habit och kommer gå in på lite mer detaljer kring deras utbud. På deras hemsida kan ni hitta allt från make-up, hudvårdsproduker till hårprodukter! Och varför jag rekommenderar just dom till er är för deras ekologiska, naturliga och hållbara produkter. Då vet man att man får t.ex. en bra ansiktskräm för pengarna som är bra för miljön och din hud! Alltså innehåller inte dessa produkter massa onödigt som kan skada din hy i längden.

Några av mina favoriter:

1. Dr. Hauschka Revitalizing Mask,
Detta är en vitaliserande mask som ger en jämn hudton, Masken lugnar, fräschar upp och svalkar solbränd hud (…)

2. Whamisa Organic Real Kelp Masl,
Ansiktsmask som innehåller 100% havsalg, återfuktar huden upp till 72 timmar, (…)

3. Tan Accelerator,
Ger en rik och snabbare solbränna, innehåller Betakaroten, kapi kacchuextrakt (sammetsböna), aloe och växtextrakt. (…)

4. The Organic Pharmacy Self Tan,
Ger en snabb, naturlig och jämn solbränna och ett hälsosamt glow till ansikte och kropp under hela året. Och lämnar huden mjuk. (..)

5. Dermae Sunkissalba Radiant Glow Oil,
Lyxig olja för extra skinande lyster. Innehåller Ekologisk jojobaolja och arganolja. (…)

6. Oznaturals Hyaluronic Acid Serum,
Rik på antioxidanter, C-vitamin och hyaluronsyra. En riktig fuktboost! (…)

Ekologiskt = bättre

Jag tycker det är viktigt att tänka efter vad man har för produkter hemma och vad man egentligen smörjer in sitt ansikte med morgon och kväll. Tänk att få reda på att du använt dig utav en kräm som innehåller massa plastartiklar som skadar din hy och fiskarna i havet. Börja handla mer ekologiskt redan idag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv