Sprucken iphone

I samarbete med phonehero.se

Hur många gånger har man inte spräckt sin mobilskärm? Allt från att bara tappa den i marken eller att man har den i bakfickan och går på toa.. och tappar haha. (har hänt mig för många gånger..). Detta känns som en oändlig olycka som sker alla mobiltelefoner någon gång i livet. Det är ju tur att man nu kan laga det snabbt och smidigt med hjälp av phonehero.se. Dom lagar skärmar på alla typer av modeller på mobilen, allt från iphone 4 till Huawi telefoner.

Har du spräckt din mobilskärm? Då kan du få hjälp direkt av phonehero. Dom har 2 stycken kontor i Stockholm, ett kontor i göteborg och ett i Malmö. Du betalar och bokar direkt via deras hemsida, du kan betala t.ex. med Klarna. Vilket jag tycker är superbra eftersom att oftast så sker olyckan under dålig tajming och det kanske är ett tag kvar till löning. Förutom det så lagar dom din mobiltelefon på endast 1-2 timmar (vid tidsbokning 10-30 min), vilket är så skönt med tanke på att man behöver sin telefon till så mycket i sin vardag.

Förutom skärmlagning så kan dom även byta ditt batteri. Vi alla vet ju hur dåligt batteriet blir på iPhones efter ett tag. Jag behöver redan byta mitt batteri på min Iphone 8 plus, jag måste ladda den 3-5 gånger om dagen, så jobbigt! Utöver detta så kan du även få en kostnadsfri undersökning på din mobil om den t.ex. krånglar av någon konstig anledning.

Bor du inte i Malmö, Stockholm eller Göteborg så kan du skicka in din mobiltelefon till phonehero på posten så kan dom laga din iphone på 2-4 arbetsdagar. All den här informationen kan du läsa om på deras hemsida där du även bokar/beställer och betalar för den tjänst du behöver. Så laga din iphone innan du kastar, det är mycket enklare och billigare än vad man tror! Och det kan vara även smidigare än vad man tyckt innan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv