Spraytan maskin

spraytan

Ni som följt mig ett tag vet hur beroende jag är av brun utan sol och spraytan. Jag vet inte hur många gånger jag gått till salong och gjort spraytan, det är MÅNGA gånger och sen året 2013. Jag har även testat alla olika typer av brun utan sol och smörjer in mig VARJE dag typ. En utav de mest sökta med mitt namn på google är ”Emilia Angergård brun utan sol” hahaha…

Jag vet inte varför jag inte tänkt på det här förut, men nu har jag äntligen fått en egen spraytan maskin från trendrehab (KÖP SPRAYTAN MASKIN HÄR billigare!!)! Tänk hur mycket pengar jag sparar nu och slipper gå till salongen, sen även kan bli brun och fin när jag vill. Denna kostade 1995:- vilket är helt ok pris enligt mig, att göra spraytan i salong är ca 300-400 kronor för varje gång och tänk då om jag gjort det 15 gånger, det blir typ 4500 spänn.

Maskinen är liten och smidig, man fick även med en jättefin necessär. Jag och Kajsa testade den igår innan vi drog ut till krogen och den var JÄTTEBRA! Däremot så var färgen man fick med för klen, men det går att beställa andra färger. Ni anar inte hur glad jag är, en utav mina bästa köp hittills for real.

Ni hittar den HÄR spraytan2

Bilder genom åren när jag spraytanat mig

11 Kommentarer

 1. Lovisa
  december 19, 2015 / 15:36

  Behövs det inte ett tält för det också? :)

  • emiliangergard
   Författare
   december 19, 2015 / 15:38

   Nja, det gick jättebra att spraya i duschen för då sköljde man bara av med duschen snabbt efter, det kom inte så mycket utanför kroppen :)

 2. Emma
  december 19, 2015 / 15:44

  Vart ser du att den finns att beställa med olika färger? Hittar bara gyllenbrun

 3. december 19, 2015 / 15:48

  Jag är nog en av dom som googlat de xD Men du är alltid så brun och fin! Fattar dock inte hur du orkar hålla igång det :P

 4. Zara
  december 19, 2015 / 17:20

  Kan inte du göra en ”recension” sen? Om pengarna var värt det, om man blir orange? Vilken färg är bäst och hur länge det håller? Hur länge håller en flaska med färg? Om man solduschar hela kroppen. :)

  Har hört att det brukar lukta väldigt äckligt, att färgen går bort om man duschar, att man blir orange, att man är kletig och att man måste köpa flaska med färg för varje användning? Och att solarium är bättre för att man inte blir orange eller kletig och att det håller längre.

 5. Karina
  december 20, 2015 / 09:34

  Hej, om du inte är nöjd med färgen då ska du testa GetAirTan. Deras hemmakit är även billigare och kostar 1450 och det ingår en nesecsär.

  Läs mer på http://WWW.getairtan.se

 6. Karina
  december 20, 2015 / 09:36

  Glömde även skriva att den är ekologisk och är en svensk patenterad produkt vilket känns tryggt.

 7. Emilie
  december 20, 2015 / 13:36

  Men tycker du inte man luktar äckligt att bus och Spraytan? Blir sån konstig unken lukt tycker jag. Även fast man duschat så tycker jag att man kan känna lukten ibland.

  • emiliangergard
   Författare
   december 20, 2015 / 13:41

   Beror på vilken man använder :)

 8. Amanda
  december 20, 2015 / 23:52

  Är det svårt att göra det? Är det lätt att lära sig? Antar att det är någon som gör på dig, går väl inte att göra själv? Tacksam för svar! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv