Lamp jakt

Inlägget är i samarbete med lampgallerian.se

Jag tänkte visa er några favoriter på lampor till er då jag vet att ni älskar när jag bloggar om inredning. Ju äldre man blir desto roligare är ju inredning.. Men jag har förstått nu lite mer vad min stil på inredning är..

1. Lofty Bordslampa 2. Cebu taklampa

Sån här stil vill jag ha i mitt framtida hem, vitt och fräscht. Men blandat med lantligt, modernt och ”moroccan interior”. Jag älskar Lofty Bordslampa (som dessutom är nedsatt 20% just nu hos lampgallerian) den ser så maffig och speciell ut. Samt Cebu taklampa gör att man får in en naturfärg i hemmet och gör det lite mer varmt och mysigt!

3. Bubble bordslampa 4. Gross taklampa 5. Prakt bordslampa

En annan del av mig vill ju ha det här mer moderna, stilrena med mörka färger också.. Det är så snyggt! Jag älskar taklampan, jag måste verkligen ha en sån ASAP! Även denna var på nedsatt pris.

Om ni uppger koden ”Hem10” så får ni 10% rabatt på hela sortimentet hos Lampgallerian.se!

Erbjudandet gäller till 30/5.

Hoppas ni hittar någon fin ny lampa till ert hem <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv