Lightroom Mobile Presets

Äntligen har jag släppt mina egna presets för er och ni kan köpa dom!! Jag har inte varit snål med att dela med mig av mina bästa presets utan jag har redan släppt.. över 12 presets till er!!! Och jag har fler på lager <3

Sen några år tillbaka har jag använt mig av Lightroom appen i mobilen (som är gratis btw) och sparat egna presets som nu är LIVEhttps://lightroompresets.store. Dessa Presets har räddat många tråkiga bilder, trust me och 90% av mina bilder är tagna med min Iphone 8 plus så du behöver inte ha bästa systemkameran för att det ska bli bra.

På min hemsida lightroompresets.store så kan du gå in och se före/efter bilder på alla presets, så du smidigt kan se vad filtret gör med bilderna. Om ni är osäkra på hur man installerar presets så finns det Youtube tutorials, google eller min egna steg för steg guide HÄR. Det är super enkelt men jag förstår att det är lite krångligt om man t.ex. aldrig använt sig av Lightroom :) OBS, detta presets är endast för appen Lightroom.

Skicka gärna bilder till mig där ni använt er av dessa presets, så himla kul o se!! Och jag är så glad så många av er har hört av sig och är nöjda med dom!

GREECE PRESET

TANNED PRESET

VACAY ALL 5 PRESETS- PACKAGE

URBANISTA PRESETS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv