Kreditkort för resa

Inlägget är i samarbete med Kortio.se

När jag och F började resa tillsammans så betalade vi var för sig med våra egna bankkort. Detta blev så omständigt när man sen skulle räkna ut vem som var skyldig vem och gå igenom hela korttransaktionerna. Och när man reser så vill man oftast koppla bort just sånt och bara njuta :)

På senaste tiden har vi faktiskt kört med kreditkort, bland annat i Frankrike i höstas och i Guadeloupe nu i vintras. För då splittar vi bara på fakturan som kommer månaden efter, vilket är så smidigt! Och man slipper tänka på allt krångel m.m och ta allt när man kommit hem och också hunnit landa hemma. När vi var i Guadeloupe så var vi ju där med hela Filips familj och bodde i ett hus. Då delade vi på all mat osv och körde allt under hela resa på ett och samma kreditkort. Så då delade vi bara allt sen!

Hos kortio kan ni hitta mängder av olika typer av resekort som passar just för dig. Här kan ni jämföra kreditkort från alla olika företag med t.ex. vilken som har lägst ränta, årsavift m.m. Easyliving till exempel har 0% valutapåslag vilket är hur bra som helst när handlar mycket utomlands. Vissa resekort ger till och med belöning när man använder dom, typ som loungeaccess och bra reseförsäkring. Så gör som oss, hitta ett kreditkort för resa nu om ni inte redan har det, jag lovar er att det kommer göra allt mycket smidigare! Och inte bara såklart om ni reser med någon utan även när du reser själv, inom jobb eller med hela familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv