Partycooler

Inlägget är i samarbete med ölkylen.se

Sommaren är räddad! Nej men på riktigt, ni förstår inte hur välbehövligt det här är för oss. Vi fick hem denna partycoolern eller så kan man kalla det kyltunna men jag tycker Partycooler låter mycket coolare haha. Vi har ett ganska litet kylskåp hemma så vi har aldrig kunnat ”köpa på oss” drycker vilket varit jobbigt speciellt under sommaren. Men nu hörrni! Nu jäklar kan vi fylla denna med hur mycket drycker som helst och det har vi gjort också!

Jag är helt överlycklig över vår nya partycooler för jag kan äntligen sitta på balkongen och gå 1 meter och få en iskall cola haha. Mmmm life

Men hur snygg är den inte också? Den är vit och passar in jättebra på vår balkong. Denna rymmer 65 liter vilket motsvarar ca 70 stycken 33 cl burkar.

Vi har fyllt våran med coca cola, coca cola zero, vin och öl. Så vi är så förberedda för mysiga kvällar på vår balkong. Det som är så skönt är att den även har hjul så man enkelt kan rulla dit den man vill ha den. Den låter inte heller någonting vilket jag faktiskt blev positivt överraskad över. Ett annat plus är att när man har gäster över t.ex. en förfest eller liknande. Om då gästerna tar med sig egen alkohol/dryck så har man plats över vilket faktiskt är såå najs. Jag brukar ha en del kompisar hos oss då och då innan vi ska dra ut vidare någonstans och det är alltid smockfullt i kylskåpet för där är ju även andra saker som mat m.m.

Hos ölkylen.se kan ni hitta mängder av olika dryckeskylar. Det finns lite större som passar in under en bardisk t.ex. eller så finns det såna som är fristående. Det finns även en mindre variant än den vi har. Den rymmer 40L och kostar 2295kr just nu. 40 L motsvarar ca 60 st 33 cl burkar, så ni kan fylla med mycket goda drycker i den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv