New week

Förra veckan var otrolig jobbig för mig, min vecka började med att jag var jättesjuk och var sängliggandes i flera dagar. Jag kunde inte äta och knappt ens gå ut med Nike så som tur var ställde min faster upp!

Sen blev det mycket ångest och jobbiga tankar som slog över mig, speciellt när jag blir sådär sjuk för det drar ner min energi totalt. Nu mår jag mycket bättre och hoppas att denna vecka kommer bli bättre.

Tror ni på horoskop? Jag gick ner flera kg förra veckan för jag åt knappt nånting. Men idag när jag läste mitt horoskop så stod det att det är jätteviktigt för min kropp att få i mig tillräckligt med näring idag och inte skippa någon måltid då min kropp behöver det idag annars kan det bli komplikationer. Hur sjukt att det ens står så i mitt horoskop IDAG med tanke på min vecka jag haft? Jag kan vara skeptisk till horoskop men samtidigt tror jag på det/vill veta vad det står om just mitt horoskop haha.

Tänk att det var så varmt för prick 1 år sen att man låg och svettades i solen o badade i en pool? Nu är det ju iskallt och regnigt, molnigt och bara dystert väder.

2 Kommentarer

 1. Michaela
  maj 30, 2019 / 14:42

  Vilken sida kollar du ditt horoskop på?

  • emiliangergard
   Författare
   juni 13, 2019 / 06:34

   jag kollar på många olika, veckorevyn, ditthoroskop.nu, damernas värld :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv