Kronolds estetik

I samarbete med Kronolds Estetik

 Ni hittar Konolds Estetik i Örebro på Engelbrektsgatan 27A.
Bokningar görs via DM – LÄNK

FÖRE:

EFTER:

Wow!

I lördags så gjorde jag fillers hos Kronolds Estetik som ligger i Örebro. Det är en jättetrevlig tjej som äger salongen och jag har precis inlett ett samarbete med henne och jag är så nöjd! Som ni vet har jag gjort fillers tidigare men nu var det något år sedan jag gjorde det = fillers gått ur sortimentet. Jag har alltid haft lite sne läpp, alltså att ena sidan av min överläpp är lite mer ”neråt” vilket syns mycket spec. när jag målar läpparna. Detta fixade Kronolds Estetik till åt mig och det blev ett väldigt naturligt och fint resultat.

Det hon använde var 1 ml stylage i mina läppar, hon rättade till mina linjer och fyllde i lite i överläpp och underläpp, så nu försvinner inte min överläpp när jag ler heller. Det blev verkligen såååå fint och jag ska dit igen i April för att se om något gått ur/fylla i lite till. Kronolds Estetiks motto är att det ska se naturligt ut vilket jag står 100 procent för och kände därför mig trygg.

Har ni några frågor så är det bara att skicka till mig via DM eller direkt till Kronolds estetik! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv