Guadelope in..3 days!

1a bilden till vänster ser man vårt hus pool. Kommer bli magiskt!

Omggg, kan inte fatta att vi sitter i Guadelope om 3 dagar. Just nu känns det som att man bara går och väntar och inte kan tänka på något annat haha. Denna vecka består typ bara av förberedelser inför Karibien, i lördags fixade jag läpparna, igår naglarna, idag fransarna och imorgon håret haha. Jag gynnar mig alltid sånt inför resor då jag inte brukar fixa sånt annars :) Man känner sig så fräsch och redo för resa! Dock så har jag grova sömnproblem just nu då jag har såna panikångestattacker inför flygresan, det kommer ju bli 1 byte och långa flygresor… Och jag är så sjukt flygrädd så det blir lite jobbigt.

Har ni varit i Guadelope någon gång? Jag hade faktiskt aldrig hört talats om det innan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv