Brunoscar Marbella

Inlägget är i samarbete med Brunoscar.com

Nu när vi hade girlstrip i Marbella så hyrde vi bil från brunoscar.com. Sist när vi var i Fuengirola 2017 så hyrde vi också hyrbil från dom och vi var så nöjda att det var självklart denna gång igen. Allt funkar så simpelt, du bokar via hemsidan eller telefonen och sen hämtar du upp bilen direkt på parkeringen på flygplatsen. Antingen så möter någon i personalen upp dig och ger dig nycklarna m.m eller så är bilen ready to go direkt om du t.ex. landar sent på kvällen eller tidigt på morgonen.

Skillnaden med denna gång jämfört med 2017 är att nu är jag 22 år gammal så jag fick stå på hyrbilen och köra den själv! Det var jättekul och det var sååå underlättande med en hyrbil. Vi åkte till shoppingcenter, mataffärer, lunchade i stan m.m. Man får se så mycket när man har en hyrbil :) Så jag kan varmt rekommendera Brunoscar.com om ni ska ner till Malaga/Marbella området. Ett väldigt seriöst, simpelt och tryggt biluthyrningsbolag. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv