New year, new hair!

Before

After!!

Wow säger jag bara!! Kan knappt förstå att detta är mitt hår? Förebilden är ju verkligen hemsk, usch haha jag skäms..

Jag har alltid velat testa något nytt än det här mörka jag haft i flera år men inte riktigt vågat. Jag har varit rädd att det ska bli orange eller att jag inte kommer passa i ljusare helt enkelt.

Jag fixade mitt hår hos Munnesbeauty, så himla fin och snäll tjej som heter Amanda och detta ligger alltså i Örebro! Så om ni är intresserade att fixa håret hos henne så kan ni skriva till henne på DM på instagram :) Hon har gjort ett mirakel med mitt hår, liksom mitt hår var hemmafärgat, slitet och tunt men ändå fick hon till det precis som jag ville ha det! Eller jag tror jag vill ha liiiite ljusare, så det kanske blir en vända till dit :) Mitt hår var så mörkt så jag trodde inte alls att detta skulle gå på 1 besök.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv