Boulebar

En super god fördrink i baren!

Massa gott!

Kvällen avslutades med lite boule.

I lördags så åt jag och F middag med 2 kompisar på Boulebar i Örebro. Det var supertrevligt! Vi drack en jättesöt fördrink i baren och sen så åt vi plocktallrik med goda ostar, bröd m.m, musslor och testade även råbiff! Det var väldigt annorlunda men vi lät personalen på Boulebar välja åt oss för annars väljer man ju bara det där typiska för att man inte vågar testa något nytt :) Men allting smakade grymt bra så vi var nöjda. Lite vin på det och sen var man redo för att spela Boule efteråt haha. Det var första gången för oss alla och det var skitkul! Tjejerna var i ett lag och killarna i ett, vilka vann? Jo tjejerna såklart!

Kommer definitivt komma tillbaks hit fler gånger!

2 Kommentarer

  1. Lovisa
    februari 28, 2018 / 21:17

    Hej Emilia! Jag googlade på Get Air Tan och hamnade på din blogg. Använder du fortfarande spraytanningmaskinen? Var den något att ha? Jag såg att du testade tabletter i nåt inlägg längre ner. Skulle verkligen vara tacksam för råd om jag borde köpa en maskin eller inte. Stor kram!

  2. Kbb
    mars 1, 2018 / 14:47

    Hej ställde två frågor men ingen svar hade varit roligareläsa din blogg ifall man fick svar också, förstår att du kanske har fullt upp men jag hoppas du förstår oss läsare också:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv