Winterland

(Get 20% off everything, use: EA20) Coat – Ivyrevel.com / Bag – Have2have.com

Hur goals är det inte att vi har ett supermysigt café i samma hus som vi bor i?? Behöver bara åka ner med hissen och där ligger det precis dörren bredvid vår port, älskar det!

Idag så har vi tagit det lugnt, är fortfarande lite halv krasslig då det vilar en förkylning över alla oss känns det som haha. Har ni känt av något ännu? Och gud vad det är kallt ute nu! -16 sist jag kollade, man klarar inte ens av att vara ute typ. Vi fotade lite snabbt då jag gör ett samarbete med Ivyrevel, så kul! Jag har ju gjort en del samarbeten med dom tidigare, kommer fortfarande ihåg mitt första samarbete med dom 2015, shit vad tiden går fort. Nästa vecka drar vi till Thailand förresten, jag har så sjukt mycket o göra innan dess så får lite stresskänsla över det hela haha. Nu blev det kanske lite luddigt i texten här men men.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv