Roadtrip

Idag så tog jag och tjejerna en roadtrip till Nora som ligger några mil utanför Örebro. Det är en mysig liten stad (by?) där folk brukar åka för att äta ”nora glass”. Vi skippade dock glass för det var ganska kallt ute, så det blev lite fika på ett café :) Det är sån frihet att kunna åka bil nånstans med kompisar nu när man har körkort. Ser fram emot sommaren lite extra detta år faktiskt!

Jag körde på en jeans+jeans outfit, älskar det! Nu har jag nyligen hämtat Filip från jobbet, så vi sitter med varsin dator och bloggar… det nya bloggparet typ haha. Jag & Mathilda hade en liten photo session förut så jag tänkte redigera dom bilderna nu så får ni se!

xoxo

// Today, I and the girls took a road trip to Nora, a few miles outside Örebro. It’s a cozy little town (village?) where people usually go to eat ”nora ice cream”. However, we skipped the ice cream because it was quite cold outside, so we ate some cake at a cafe :) It feels so free to be able to drive a car with friends now that I have a driver’s license. Looking forward to the summer a bit extra this year actually!

I had a jeans + jeans outfit, love it! Now I have recently picked up Filip from work so we sit with each computer and blogs … the new blog couple haha. Me & Mathilda had a small photo session before so I thought to edit those pictures now so you’ll see it!

xoxo

4 Kommentarer

 1. Alexandra
  juni 25, 2017 / 18:24

  Har du manuell eller automat körkort? :D kram!

  • emiliangergard
   Författare
   juni 25, 2017 / 21:05

   Manuell! :)

 2. x
  juli 21, 2017 / 10:40

  vart är din kompis vita kjol ifrån

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv