Sorella

sorellasorellasorella

Hello babes, hoppas ni inte är alls så bakis idag! Jag & Filip segade hela förmiddagen framför desperate housewives, sen fixade vi oss och drog upp på stan. Vi åt den populära plocktallriken på Sorella som ligger mitt i Örebro. Väldigt fint och supergott men vi blev inte riktigt mätta dock. Efter det så fotade vi lite outfits och handlade chips och dipp (och godis hehe) till kvällen. Tanken är att fortsätta se på desperate housewives, vi är redan på säsong 8! Men helst vill man se en riktigt bra film, dock så hittar vi ingen bra.

Hoppas ni haft en bra dag ♥

// Hello babes, hope you don’t have any hangover today! Me and Filip chilled all morning watching desperate housewives, then we fixed ourselves and went up to town. We ate the popular ”snack plate” at Sorella which is in the middle of Örebro. Very nice and it was delicious, but we were not really satisfied. We took some photos of our outfits after and went shopping some chips and dip (and some candy hehe) for the evening. We are going to continue watching Desperate housewives, we are already at season 8! But preferably you want to see a really good movie, but then we find no good.

Hope you had a great day ♥

3 Kommentarer

 1. m
  juni 25, 2017 / 10:34

  Hej!

  Tänker beställa från boohoo men undrar hur kvaliten på kläderna är där är materialet typ bra? Tänker även beställa nåra av grejerna du visat upp från din blogg från boohoo hur är kvaliten på dem du fick hem,tex jumpsuiten,beiga kappan ?? Hoppas de inte är billig kvalite dem har inte så bra omdöme på sociala sidor så jag hoppas du svarar ….och hade du nån problem med att få hem varorna tex de blev försenade osv. ??

  • emiliangergard
   Författare
   juni 25, 2017 / 16:57

   Tänk typ H&M kvalité, inte den bästa men inte dåligt heller :) Jumpsuiten och kappan är dock bra kvalité enligt mig!! :) Och ang. leverans så får man hem kläderna oftast inom 5-7 dagar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv