Bubbleroom goals

bubbleroombubbleroom

Dress – here (On sale!) / Shoes – here / Blazer – here / Pants – here

Jag fick hem lite fina plagg från Bubbleroom för några veckor sedan. Dock så passade inte kostym setet mig så Mathilda fick det och det passade henne perfekt! Så vi tog lite foton framför ett stativ med självutlösaren på 10 sek haha. Kan säga att det blev väldigt jobbigt att springa fram och tillbaks efter varje bild sådär :) Men dom blev ju bra! Det är storlek 34 i både delarna och storlek XS i klänningen.

// I got home some nice things from Bubbleroom a few weeks ago. But the costume didn’t fit me so Mathilda got it and it fit her perfect! So we took some photos in front of a stand with timer on 10 sec haha. I can say that it wasn’t so nice to run back and forward after every picture :) But they turned out great! It’s size 34 in both parts and size XS in the dress.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv