Details

New top from Ginatricot / Jeans – Cubus / Watch – Daniel Wellington

Jag köpte den här fina toppen lite spontant i fredags, Mathilda köpte även en likadan. Men jag körde ju på vitt på midsommar så jag hade på mig den här i lördags istället :) Jag älskar rött men det är sällan man känner för att ha på sig något plagg i rött. Det är ju en ganska stark färg.

Jag tänkte sammanfatta lite för er ang. mitt körkort då jag fått en del frågor om det. Jag köpte ett paket med 12 körlektioner, riskettan, halkan och lån av bil. Sen kunde man byta ut lån av bil mot en körlektion om man ville vilket jag gjorde så jag hade totalt 13 körlektioner. Dock så missade jag en körlektion så då är vi tillbaks på 12 haha. Körkortsböckerna hade jag sen tidigare så det drog dom av i paketspriset om jag minns rätt. Jag betalade totalt 9000, vilket är ett väldigt bra pris! Sen kostar det ju såklart att köra upp, handledaravgift och lite andra små avgifter. Så vi säger att körkortet har kostat mig 12000 totalt.

Jag gick på Kalles Bilskola vilket bara låg 5 minuter bort från mig och det var bra priser. Ska jag vara helt ärlig var jag inte så övertygad i början, jag tyckte min körskollärare var väldigt hård men det visade sig bara att det var för en bra sak i slutändan. För jag lärde mig väääldigt mycket på sån kort tid. Jag höll på med körkortet från slutet av februari-början av maj. Så jag pluggade stenhårt veckorna innan provet och körde i princip varje dag med mina handledare och körskolan. Så om man verkligen vill så kan man, det har jag verkligen lärt mig efter detta haha :) Jag var sjukt envis och om jag ska berätta sanningen så sa alla att jag INTE var redo, det var alltså endast JAG som trodde på mig själv haha. Men jag klarade ju det!

// I bought this nice top a little spontaneously on Friday, Mathilda also bought a similar. But I took a white dress at Midsummer so I was wearing this one on Saturday instead :) I love red but it’s rare to feel like wearing something in red. It’s a pretty strong color.

I thought to summarize a little for you about my driving license because I got some questions about it. I bought a package of 12 driving lessons, lessons, risks and car loan. Then you could change the car loan against a driving lesson if you wanted to do which I did so I had a total of 13 driving lessons. However, I missed one driving lesson then we are back at 12 haha. I had the driving license books earlier, so it was deducted from the package price if I remember correctly. I paid a total of 9000 SEK, which is a very good price! After that, it will cost you to drive up, train fees and some other small fees. So we say that the driving license has cost me 12000 SEK in total.

I went to ”Kalles Bilskola” which was only 5 minutes away from me and had good prices. Should I be honest, I was not so convinced at first, I thought my driving school teacher was very hard but it just turned out that it was a good thing in the end. Because I learned so much in such a short time. I was working with the driving license from the end of February to early May. So I plugged the hard weeks before the test and basically drove every day with my supervisors and the driving school. So you can do it if you really want to, I’ve really learned this haha ​​:) I was sick stubborn and if I’m going to tell the truth, everyone told me I was not ready, that’s the only thing I thought of myself haha . But I did it!

6 Kommentarer

  • emiliangergard
   Författare
   juni 29, 2017 / 17:04

   Ja det var faktiskt helt okej pris! Tack :D

 1. Sandra
  juni 26, 2017 / 16:46

  Känner man sig redo själv och ger 110 % på det man vill så är man väll redo? Hur som helst så har du här en stolt moster! Du är bäst stumpan👍❤

  • emiliangergard
   Författare
   juni 29, 2017 / 17:04

   Tack moster! <3

 2. Johanna
  juni 28, 2017 / 13:08

  Oj! Du ska nog se över ditt umgänge om du var den enda som trodde på dig själv.. haha, låter ju jättehemskt att vara omringad av människor som har så låga tankar om dig. Grymt jobbat i alla fall :) Jag gick igenom samma sak nyss, hade dock massa folk runt om som peppade och trodde mer på mig än vad jag själv gjorde.

 3. Tove
  juli 2, 2017 / 06:08

  Haha var det Peter du körde med? Jag gjorde det och han var verkligen sträng. Men det gjorde susen och jag kan fortfarande (5 år senare) detaljerna som han lärde mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv