Projektassistent på heltid

Detta inlägg är tidsinställt och just nu när du läser detta inlägg så sitter jag på mitt nya jobb. Det är första dagen för mig idag och jag berättar såklart mer om den när jag slutar. Jag hoppas på att jag kommer få mer rutiner in till mitt liv nu, jag tror till och med att jag kommer blogga mer då också.

Hörs sen! (Det kommer upp mer inlägg under dagen)

// This post is timed and right now when you read this post, I’m sitting on my new job. It’s the first day for me today and I’m telling you more about it when I finish. I hope I will get more routines into my life now, I even think I’ll be blogging more often too.

See you later! (There will be more posts during the day)

1 kommentar

  1. lena
    maj 11, 2017 / 06:22

    hej vart är tröjan ifrån?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv