Brum brum


Gissa vem som klarade teoriprovet igår? Äntligen! Har pluggat hela den här veckan nästan 24/7 och nästa vecka är det dags för uppkörning.. Jag har alltid haft lätt för att plugga dock, däremot att sitta med en främmande person som ska bedöma om jag får körkort eller inte kommer vara så nervöst!! 

För övrigt så färgade jag mitt hår igår efter att jag klarade teorin. Hade sån konstig uppgörelse med mig själv haha, att om jag klarade provet skulle jag färga mörkt igen. Brukar ni också göra så? 

Den här helgen kommer bli så bra, solen skiner, jag har fått jobb och ett steg närmre körkort! Känns väldigt bra nu förutom att bloggen hamnat åt sidan <3

3 Kommentarer

  1. Agnes Larsson
    maj 6, 2017 / 08:30

    Grattis!! Jag undrar om du har köpt tröjan så eller om du har klippt den själv?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv