Jag har fått heltidsjobb!

Efter att ha kämpat dom senaste veckorna att hitta något slags heltidsjobb som passar mig. Något typ av kontorsjobb där det gäller att vara driven, och idag fick jag ett sånt jobb! Nu kan jag äntligen lägga extrajobb på Coop, Ica osv. på hyllan för nu är jag… projektassistent! Det ska bli så himla kul och jag känner mig väldigt stolt.

På tal om bloggen så har jag på något sätt haft mina tankar någon annanstans och typ bara inte hunnit lägga ner tid på den just nu. Vilket är otroligt tråkigt men ändå något jag valt. MEN bloggen kommer finnas kvar såklart, även mina andra sociala medier, jag kommer syssla med dom på min fritid och försöka få ihop det på ett eller annat sätt! Mitt företag vill jag ju inte lägga ner nu när jag ändå byggt upp det dom här åren. Min blogg är min passion, skulle jag sluta med den så skulle halva mig försvinna typ. Så ni behöver inte oroa er, hjälp mig bara med idéer så att bloggtorkan tar slut nu!

Ni betyder allt <3

3 Kommentarer

  1. maj 3, 2017 / 17:41

    Grattis!!! :D <3

  2. maj 3, 2017 / 19:29

    Grattis till jobbet,hoppas det blir bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv