Fav foundation

LINK
Det här har blivit min nya favorit foundation! Ni vet ju att innan var det Loreal true match, denna är dock mer täckande och fläckar inte ihop sig efter några timmar. 12 sand och 20 sand använder jag och antingen blandar eller den ena när jag är blek o den andra när jag haft brun utan sol.

Har ni någon favorit foundation?

// This has become my new favorite foundation! Before it was Loreal true match as you know, this one covers more and does not get spotty after a few hours. I use 12 sand and 20 sand and either mix them or use one when I’m pale and the other when I have fake tan.

Do you have any favorite foundation?

3 Kommentarer

 1. Sofie
  maj 7, 2017 / 15:46

  Är foundationen oljig eller matt? Kram

  • emiliangergard
   Författare
   maj 7, 2017 / 16:31

   Jag är ganska torr i hyn och denna är en aning mer oljig än matt! :)

 2. Johanna
  maj 7, 2017 / 19:37

  hehe, det är ju två olika sorters foundation det där :P Superfluid och nude sensation, sensation är mycket bättre än super fluid tycker jag. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv