Babyshower

Imorse vaknade jag rätt tidigt (igen) och sen var jag på en Babyshower hemma hos mamma. Min morbror och hans tjej ska alltså få barn snart, kul! Så det bjöds på en riktigt brunch med allt möjligt.

Efter Babyshowern så hämtade Helena, Olivia och Mathilda upp mig så drog vi först till naturens hus men där var det smockat… så vi åkte till sushi yama istället, såklart hehe. Jag var dock inte så hungrig som ni ser på bilden utan jag var bara allmänt sugen på sushi, så jag beställde alltså in 1 nigiri. Hahaha…

Snart ska vi mötas ett gäng tjejer och äta på bullseye, mer om det kommer sen! Nu ska jag fixa mig, puss

2 Kommentarer

  1. mars 12, 2017 / 14:23

    mysigt :) hoppas du haft en trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv