sugarbearhair

Inlägget är i samarbete med Lyko.

sugarbearhair

LÄNK

Minns ni när jag tävlade ut en sån här i min julkalender? Nu tävlar jag ut en till fast på min instagram, HÄR.

Den här verkar väldigt bra och den har fått riktigt bra betyg bland kommentarerna. Den innehåller alltså Vitamin A, Vitamin C, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin B-6, Folsyra, Vitamin B-12, Biotin, Pantotensyra, Jod, Zink, Kolin och Inositol.

Man ska äta 2 gummibjörnar om dagen och dom sägs vara goda också. Sen ser man resultat först efter 1 månad och påverkar nytt hår som växer ut. Men jag kan verkligen rekommendera att testa denna fram till sommaren, vem vill inte ha friskt hår då? Jag är så dålig på att få i min tillräckligt med vitaminer så jag tror den här skulle passa perfekt för mig.

Har någon av er testat den här? Vad tyckte ni?

Ni får 50 kronors rabatt vid köp över 300 om ni uppger ”50emilia” i kassan.
(Gäller till 14/03)

Perfekt tillfälle att testa sugarbearhair eller kanske shoppa något annat hos lyko.se?

1 kommentar

  1. Sofie Hedlund
    april 9, 2018 / 18:42

    Hej! Jag undrar hur det har gått för dig med sugarbearhair, om du har fortsatt med det? Jag har beställt hem 3 pack nu för jag trodde det skulle få håret att växa ut snabbare, men jag har fått bakfoten om det tror jag. Så jag försöker nu googla runt om det är ändå värt att äta dem och få bättre hårkvalite? Tycker det är så svårt att få ett riktigt svar, om sugarbearhair är verkligen bra eller om det är bara av ”socker”. Tvekar om ska skicka tillbaka eller inte, de kostar 800kr. Tacksam för svar! :) Sofie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv