Jobbfredag

Godmorgon! Eller god förmiddag, jag vaknade ju typ 7 idag igen :) Jag har ändrat mina sovrutiner så nu somnar jag nästan redan vid 21-22 på kvällen haha.

Idag ska jag jobba 12-21, långt pass men men. Förresten, har ni gjort någon utbildning/utbildningar genom ert jobb? Fick ni betalt för det, t.ex. göra det på arbetstid?

Min näsa bara rinner och rinnger och jag känner mig hängig idag, det känns som att jag börjar få min pollen allergi men den kan väl inte komma än eller? Brukar dock få den i mars/april, jag är får alltid sån jobbig allergi i början av våren VARJE ÅR.

Bilder från prick ett år sedan, mars 2016

4 Kommentarer

 1. Melissa
  mars 10, 2017 / 22:54

  Utbildningar SKA egentligen göras på arbetstid och gör man inte det ska man få betalt.. Fritid är fritid men många företag skiter i det och säger att man kan göra det i lugn och ro hemma… :)

 2. mars 11, 2017 / 22:30

  Jag jobbar som målare och ska på utbildning hela nästa vecka på betald arbetstid.

 3. Emma
  mars 12, 2017 / 15:09

  Hej! Jag har gjort två olika utbildningar genom mitt jobb och jag fick betalt den tiden jag var där(samma timpenning). Dessa utbildningar gjordes på arbetstid.

 4. mars 14, 2017 / 14:47

  Håller med kommentarerna ovanför, du ska få betalt för dem. Gick dock en instruktörsutbildning som jag inte fick betalt för, men tror inte att man ska få det heller i den situvationen. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv