Körkortet är nära


Jag sitter just nu hemma och väntar på att min pojkvän ska komma hem från sin handledarkurs. Han ska övningköra med mig haha! Så himla gulligt att han ställer upp, detta kommer hjälpa mig mycket nu när körkortet närmar sig. Vi åker ju och handlar tillsammans osv och då kan lika gärna jag ”övningköra” dit vi ska. Är så taggad!

Idag gick jag min… 7e körlektion tror jag? 

Någon som också håller på med körkort just nu? Och ni som tagit körkort, hur lång tid tog det för er?

4 Kommentarer

 1. Tilda
  mars 9, 2017 / 20:01

  jag tog körkort i slutet av maj förra året, tog min första körlektion i december sen en per månad fram till slutet av mars då tog jag tag i det mer å klarade på första försöket:) Gick på ottossons i Örebro, såå bra^^ var går du?

 2. Sofia
  mars 9, 2017 / 21:37

  Tog mig cirka ett halvår, en-två körlektioner per vecka så klarade jag teorin o uppkörningen på första försöket, så det gick ganska fort :)

 3. mars 10, 2017 / 08:54

  Jag har sån ångest över mitt körtkort haha, teorin kommer bli så svår då jag är typ världens lataste människa då det gäller plugg, men att köra är ju super enkelt tycker jag. Lycka till med ditt kort, det kommer att gå super bra tror jag!!!!!
  <3

 4. Pernilla
  mars 12, 2017 / 13:50

  Började på körskolan i mitten av september och tog körkortet i mitten av december :) så drygt 3 månader tog det för mig, tog ca 3 dubbellektioner (55min) och 5 vanliga lektioner (25-30 min) och körde kanske 4 gånger hemma, körde dock bara hemma i början för att lära mig att hantera själva bilen, var rädd att annars lära mig ”fel” körsätt, lärarna lär ju ut väldigt annorlunda mot hur föräldrarna kör… å kör man inte på lärarnas sätt så är det ju svårt att bli godkänd :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv