just orderet S/S 2017

Nu har jag äntligen beställt 2 plagg som stod högt på min Spring/summer lista 2017. Ett plagg i leopard mönster och den klassiska vita bomullskjortan. Jag var inne på att beställa en kappa i leopard som är fluffig, men sen kom jag på att det är dyrare + det kan bli för varmt i vår. Så jag hittade en leopard jacka/kavaj som är lagom på rean. Längtar tills vintern är över nu..

// I have finally ordered 2 item that was high on my Spring/summer list 2017. One item in leopard pattern and the classic white shirt. I was thinking about to buy a coat in leopard pattern that was fluffy, but then I thought it’s more expensive + to hot in spring. I found a leopard jacket/blazer that was normal on sale. I’m longing until the winter is over..

Jacket – here / Shirt – here

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv