Q/A

Q: Förstår om du har fått frågan innan men använder du ‘brun utan sol’ och i så fall, vilken använder du? :)

A: Jag använder just nu ST moriz fast i färgen ”dark” , LÄNK :)

Q: Hej! Vilken storlek har du på jeansen?:)

A: Jag har storlek 34 i dom, dom är normala i storleken men väldigt stretchiga :)

Q: Åh vart är jumpsuiten från??

A: Den kommer från den HÄR sidan, dock var det mer än ett år sedan så den finns tyvärr ej kvar där :(

Q: Btw när du jobbade i solsidan bar rhodos, var alla i crew från sverige? Jag tänkte jobba i rhodos nästa sommaren men kommer inte från sverige och svenska är inte mitt mådersmål och har bara sett jobbannons för solsidan bar.. :-D jag är ju från skandinavien men ush jag vet inte haha

A: Ja alla talade svenska i crewet förutom chefen som är grek och pratade engelska. Men det kommer ju både norskar, danskar och finskar dit som vi pratade med dagligen och det går hur bra som helst. Jag tror absolut att det inte är några problem för dig att söka, så testa! :)

Q: Vart har du köpt kalendern? ?

A: Jag köpte den inne på Åhlens! :)

1 kommentar

  1. Bella
    januari 15, 2017 / 19:43

    Hur sminkar du dig??? Så himla fint! Vad använder du för kajal under ögonen? Försöker sminka mig likadant men ser endast ut som en panda..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv