Armygreen

Jacket – here

Min favoritfärg helt klart, och sen är skinnjackan mitt favoritplagg. Plusar man ihop det blir det ju det ultimata favo plagget eller hur? Jag kommer använda den här flitigt i vår/sommar till en fin bränna och vita/gråa toppar.

Äntligen helg, har tagit det lugnt, varit ute med kompisar och idag ligger vi och chillar i soffan.

// My fav color, and leather jackets is my fav item. If you plus it together it turns to the absolute fav item right? I’m going to use this frequently in spring/summer to a nice tan and white/grey tops.

2 Kommentarer

 1. I
  januari 15, 2017 / 20:52

  Vilken storlek har du på jackan?☺

  • emiliangergard
   Författare
   januari 16, 2017 / 12:45

   XS :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv