Grey faux fur

Jacket – Unknown / Jeans – Bubbleroom.se / Shoes – Jfr.se

Photograf: Christopher Forsman

Jag fick den här snygga jackan från min (låtsas) farmor i födelsedagspresent. Det är fejkpäls såklart och hon köpte den i någon butik i Malmö. Jag hittar den tyvärr inte online! Jag tycker den är jättesnygg och lite mer finare, men på ett sätt så känns den överdriven? Kanske jag som är så van att ha skinnjacka och ”enklare” jackor. Jeansen från bubbleroom är mina nya favvosar, jag har på mig dom 6/7 dagar i veckan haha :)

// I got this wonderful jacket from my grandmother as a birthdaygift. It’s faux fur of course and she bought it in some store in Malmö (swedish city). I couldn’t find it online, unfortunately. I think it’s great and little more fancy, but in some way it feels excessive? Maybe it’s becuase I’m more used to wear leather jackets or more ”simple” jackets. The jeans from bubbleroom are my new favs and I wear them 6/7 days in week haha :)

2 Kommentarer

  1. januari 14, 2017 / 21:38

    Snygg jacka,du klär dig verkligen i den!

  2. Julia
    januari 15, 2017 / 09:35

    Hej! Vilken storlek har du på jeansen?:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv